Meteo: Frig și vânt puternic pe Litoral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Meteo: Frig și vânt puternic pe Litoral

Vremea 23 Iunie 2018 / 10:13 804 accesări

În zilele de sâmbătă și duminică, în majoritatea regiunilor țării, temperaturile vor scădea cu peste 10 grade față de normalul perioadei, iar minimele vor ajunge la 6-8 grade.

Pe parcursul zilei de sâmbătă, în țară, temperaturile vor coborî cu peste 10 grade Celsius și vor fi semnalate ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Vremea răcoroasă va fi resimțită și pe litoral acolo unde temperaturile maxime nu vor depăși 23-24 de grade Celsius. Totodată este așteptată o intensificare a vântului.

"Pentru zona Litoralului vorbim de o răcire semnificativă și mai mult decât atât, aceasta va fi accentuată și de vânt pentru că pe parcursul zilei de sâmbătă în mod deosebit vom avea și intensificări ale vântuluinu numai în zona Litoralului, ci și în regiunile estice și sud-estice, cu rafale ce vor atinge și poate vor depăși 50-55 de km/h. Ca și valori termice maxime, sâmbătă în zona Litoralului ne așteptăm undeva la 21-23 de grade iar duminică 22-24 de grade. Apa mării 21-22 de grade", a precizat, pentru MEDIAFAX, Alina Șerban.

Taguri articol


12