Mihai Roman (Universitatea Craiova) a câștigat eCupa României!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal virtual

Mihai Roman (Universitatea Craiova) a câștigat eCupa României!

Sport 07 Mai 2020 / 09:06 852 accesări
Sursa foto: Facebook Universitatea Craiova

Sursa foto: Facebook Universitatea Craiova

Miercuri, 6 mai, Universitatea Craiova a câștigat eCupa României, după ce a depăşit-o în finală cu Gaz Metan Mediaș. Mihai Roman l-a învins în cele două meciuri pe Stephan Drăghici, cu 3-2 și 4-3, informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF).

Duelurile din competiția organizată de FRF în FIFA 20 s-au disputat în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, rating mediu al jucătorilor 85.

Fiecare suporter a putut contribui prin eCupa României la susţinerea luptei împotriva coronavirusului.

Abonamentele în tribuna virtuala au putut fi achiziţionate pe bilete.frf.ro şi bilete.ro. Preţul unui abonament a fost de 10 lei şi numărul lor era nelimitat. Întreaga suma încasată va fi redirecţionată către UNICEF, care va achiziţiona echipamente de protecţie (măşti, mănuşi, ochelari), termometre cu infraroşu şi alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenţilor medicali comunitari, asistenţilor şi lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili şi familiilor acestora servicii de sănătate şi protecţie socială, precizează FRF, organizatoarea competiţiei.12