Militarul ucigaș! Constănțean condamnat la închisoare pe viață!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Militarul ucigaș! Constănțean condamnat la închisoare pe viață!

29 Septembrie 2016 / 11:30 1300 accesări

Fostul militar Nicolae Gociu a fost condamnat la închisoare pe viață după ce în luna ianuarie și-a omorât fost iubită. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.

POVESTEA SUMBRĂ A UNEI CRIME ORIBILE!

Amintim că sângerosul atac a avut loc pe data de 28 ianuarie, pe strada Bicaz, din cartierul Palas, în jurul orei 22.30. Oamenii legii spun că Nicolae Gociu a pătruns în gospodăria victimelor sărind gardul, după care, înarmat cu un cuțit de bucătărie, a bătut la ușa locuinței. Fără să bănuiască ce avea să se întâmple, Mihaela Bahan a deschis, crezând că tatăl ei o caută. În secundele următoare, Gociu a înjunghiat-o de trei ori, în stomac, în zona cervicală și în piept. Autorul a dat apoi năvală în locuință și l-a atacat și pe prietenul Mihaelei Bahan. "Băieții fiicei mele, care se aflau la etaj, au auzit strigătele de jos și au coborât ca să vadă ce se întâmplă. Ei au sărit pe agresor, l-au lovit și l-au doborât la pământ. Dar răul fusese deja făcut... Fata mea a fost rănită grav. Cuțitul pe care l-a folosit individul ăsta era nou. I-a scos ambalajul din plastic înainte de a bate la ușă, l-am găsit pe trotuar, în curte", a povestit tatăl femeii omorâte.

Potrivit anchetatorilor, în primăvara anului 1993, Nicolae Gociu a fost protagonistul unui caz care a șocat orașul Constanța! Oamenii legii spun că individul, militar în termen la vremea respectivă, a fugit din unitate cu arma din dotare, un pistol-mitralieră, și a mers la domiciliul prietenei sale, din zona Km 4-5, acolo unde i-a împușcat mortal pe părinții fetei, rănind-o și pe tânără... Ulterior, individul a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață pentru omor deosebit de grav. A ajuns în pușcărie în iunie 1993 și a fost eliberat din închisoare după 20 de ani, pe data de 14 august 2013.12