Ministrul Finanţelor: Nu vom amâna creşterea contribuţiei la Pilonul II de pensii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ministrul Finanţelor: Nu vom amâna creşterea contribuţiei la Pilonul II de pensii

Economie 07 Decembrie 2023 / 19:15 811 accesări
Foto: Ministerul Finanţelor

Foto: Ministerul Finanţelor

Nu vom amâna creşterea contribuţiei la Pilonul II de pensii iar toate aceste speculaţii şi zvonuri nu ne aduc niciun beneficiu, a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

"Nu vom amâna creşterea contribuţiei la Pilonul II de pensii. Am vrut să abordez direct o chestiune importantă pentru a pune capăt oricăror speculaţii şi pentru a oferi claritate în legătură cu deciziile ce se iau la nivel de Guvern. Toate aceste speculaţii şi zvonuri nu ne aduc niciun beneficiu", a subliniat ministrul Finanţelor.


Acesta a reafirmat, însă, că problema sustenabilităţii deficitului rămâne deschisă şi implică identificarea unor soluţii care să fie cuprinse în strategia fiscal-bugetară.

"Echipa MF analizează cu atenţie diferitele opţiuni care sunt prezentate la nivelul coaliţiei de guvernare şi calculează impactul pe care îl pot genera. Deciziile adoptate vor fi prezentate de coaliţie. Ce pot să vă asigur este că orice act normativ care va avea semnătura instituţiei noastre va respecta transparent toate etapele de elaborare, avizare şi aprobare", a mai declarat Boloş.Ştiri recomandate

12