Mircea Lucescu nu mai este selecţionerul Turciei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Mircea Lucescu nu mai este selecţionerul Turciei

Sport 11 Februarie 2019 / 16:21 735 accesări

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, luni, pe site-ul oficial, despărțirea de selecţionerul Mircea Lucescu, de comun acord. Mircea Lucescu conducea din 2017 reprezentativa „Semilunei”, pakmaresul tehnicianul român pe banca tehnică a Turciei fiind de patru victorii, şase remize şi şapte înfrângeri.

„Federaţia Turcă de Fotbal îi mulţumeşte lui Mircea Lucescu pentru activitatea depusă în sprijinul fotbalului turc şi pentru interesul pe care l-a arătat în privinţa tinerilor jucători pentru formarea unei echipe de viitor şi îi urăm succes în carieră”, este mesajul postat pe site-ul www.tff.org, care a menţionat că Mircea Lucescu s-a întâlnit, luni, cu membrii Consiliului de Conducere al TFF, în urma căreia cele două părţi au luat decizia de a se despărţi.

Mircea Lucescu a spus că pleacă de la echipa naţională a Turciei pentru a deschide calea unui nou antrenor, în perspectiva preliminariilor Campionatului European din 2020. „Le mulţumesc preşedintelui Yildirim Demiroren şi membrilor Consiliului de Conducere pentru că au crezut în mine şi m-au susţinut. Îi mulţumesc şi echipei mele pentru că m-a ajutat. Turcia va avea întotdeauna un loc special în inima mea”, a spus Mircea Lucescu.

Sâmbătă, presa turcă a scris că Şenol Guneş, antrenorul echipei Beşiktaş Istanbul, a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii naţionalei Turciei.12