Mircea Rednic, înaintea partidei cu Chindia Târgovişte: Trebuie să credem în şansa noastră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Mircea Rednic, înaintea partidei cu Chindia Târgovişte: Trebuie să credem în şansa noastră

Sport 16 Martie 2021 / 18:09 1544 accesări
Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, organizată înaintea partidei cu Chindia Târgovişte, că formaţia sa mai are şanse la calificarea în play-off, dar a subliniat că pentru a reuşi este foarte important ca jucătorii săi să facă mai mult în ofensivă.

În meciurile cu Clinceni şi Hermannstadt trebuia să câştigăm. Nu am reuşit din păcate şi pierdem teren. Şanse la play-off mai sunt, pentru că avem patru meciuri.
Trebuie să credem în şansa noastră, dar trebuie să facem mai mult mai ales pe faza ofensivă. Avem nevoie de cele trei puncte pentru clasament, dar şi pentru moralul nostru.
Chindia este o echipă bună care îşi merită locul în clasament. Este o echipă bine organizată care ia puţine goluri. Se apără foarte bine, iar pe contraatac sunt foarte periculoşi.
Are jucători de viteză, jucători cu experienţă. Aşa că va fi un meci foarte greu. Avem şi ceva probleme, Boboc simte ceva la aductori. Se antrenează separat, dar sper ca până la ora meciului să fie apt ca să poată juca", a declaratRednic.

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlneşte formaţia Chindia Târgovişte, miercuri, de la ora 17:30, pe teren propriu, într-o partidă contând pentru etapa a 28-a a Ligii I.12