Mircea Rednic: Sunt convins că greul de acum începe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
FC Viitorul Constanţa

Mircea Rednic: Sunt convins că greul de acum începe

Sport 11 Ianuarie 2021 / 11:30 287 accesări

FC Viitorul s-a impus cu 2-1 în fața sibienilor de la Hermannstadt, într-o restanță din etapa a 12-a din Liga 1.

Antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a declarat, după victoria din partida restantă cu FC Hermannstadt (scor 2-1), că formaţia sa a încheiat turul Ligii I pe loc de play-off, dar este convins că greul de acum începe.

"A fost o victorie muncită, cu multe ocazii, a fost cel mai bun meci al nostru de când am venit aici. Am avut ocazii mai multe, dar n-am reuşit să înscriem, cred că de la Sibiu cel mai bun jucător a fost portarul. Mă bucur că am avut răbdare, încredere, am forţat şi a venit golul lui Ciobanu (minutul 84). Sper ca după golul lui moralul nostru să fie mai bun la meciurile următoare. Mingea nu a vrut să intre nici acum, dar s-a mai întâmplat, numai la meciul cu Botoşani am avut trei bare... dar e bine că a intrat. Importante sunt cele trei puncte. Am terminat turul pe loc de play-off şi ăsta e un lucru bun, dar greul de abia de acum începe", a afirmat Rednic în conferinţa de presă de după meci.

AntrenorulFC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic a mai adaugat:

Am văzut o descătuşare în vestiar, se vede că şi jucătorii erau preocupaţi, că lucrurile nu au mers bine ca şi rezultate. Era o apăsare, o presiune şi din partea mea, şi din partea conducerii. Dar mă bucur de victorie şi mai mult ca sigur că moralul lor o să fie mult, mult mai bun. Pentru că există calitate. Însă nu mereu calitatea face diferenţa, uneori trebuie să pui şi osul la bătaie. Şi azi au făcut-o. Cred că echipa se poate exprima mai bine decât în meciul acesta, dar repet, cred că e cel mai bun joc de când am venit eu. E o victorie care a venit la timp.

Mircea Rednica obținut prima sa victorie pe bancaViitorului, după 2-1 cu Hermannstadt.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2111 secunde