Moş Crăciun a venit şi la Centrul de Copii și Juniori de la FC Farul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Moş Crăciun a venit şi la Centrul de Copii și Juniori de la FC Farul

Sport 22 Decembrie 2019 / 09:29 830 accesări
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Cei peste 400 de fotbaliști legitimați la Centrul de Copii și Juniori de la FC Farul Constanţa au avut parte de multe surprize la serbarea organizată de conducerea clubului cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Cei mici, însoțiți de antrenorii lor, s-au întâlnit vineri seară, la sala din Complexul Sportiv „Tomis”, într-o atmosferă de bucurie și sărbătoare.

Îmbrăcați în tradiționalele culorile alb-albastre, sportivii au fost felicitați de managerul FC Farul, Tiberiu Curt. „Mă bucur că suntem într-un număr atât de mare. Este un prilej de mândrie pentru noi. Ne vedem pentru prima oară în această formulă la sfârșit de an și vă promit că acesta va deveni un eveniment de tradiție pentru clubul nostru. Vreau să vă felicit pe toți pentru că ați ales acest sport, în primul rând, pentru că este benefic pentru sănătatea voastră, pentru că ați ales să faceți fotbal în cadrul Academiei noastre. Vreau să mulțumesc părinților pentru că şi susțin pe copii să-și atingă visurile și, implicit, susțin și activitatea Academiei. Vă promit că vom munci în fiecare zi pentru a încerca să le oferim copiilor condiții mai bune de pregătire, de antrenament și pentru a face sport și performanță în cadrul clubului. Suntem foarte mulțumiți și mândri de cei peste 400 de copii. Sunt cu toții niște adevărați campioni. Aș vrea să felicit și antrenorii, fără ei nu ar fi fost posibile performanțele înregistrate în acest an. Vă urez Sărbători Fericite tuturor!”, a spus managerul clubului constănţean.

Au intrat în scenă apoi cei de la grupul Datina, care au susținut un minirecital de colinde. Mult așteptatul moment a fost venirea lui Moș Crăciun, întâmpinat cu aplauze de cei mici, care au fost răplătiți cu multe cadouri.12