Moţiunea de cenzură scoate oamenii în stradă. Și la Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Moţiunea de cenzură scoate oamenii în stradă. Și la Constanța

20 Noiembrie 2017 / 18:20 1061 accesări

În Constanța, în jurul orei 18.30, se adunaseră în jur de 30 de oameni

În Constanța, în jurul orei 18.30, se adunaseră în jur de 30 de oameni

Liberalii au anunţat că vor organiza mitinguri, la ora 18.00, în faţa prefecturilor din toate reşedinţele de judeţ. În Parlament, Birourile permanente ale celor două camere vor decide azi când va fi citită şi dezbătută moţiunea, pentru care liberalii au negociat intens în ultimele zile cu parlamentarii USR, UDRM, PMP şi cu cei ai minorităţilor naţionale.

Pentru a fi adoptată, moţiunea trebuie votată de 233 de parlamentari.

„PNL a discutat cu colegii din teritoriu și am decis ca în număr cât mai mare membrii PNL, cetățemni de bună credință ai aceste țări, angajați la stat sau la privat, reprezentanți ai societății civile, sindicate sau patronate să înțeleagă că dacă sunt nemulțumiți de actualul Guvern, moțiunea de cenzură poate să fie momentul în care să se schimbe Guvernul, îi chemăm pe toți, astăzi, în toate colțurile țării, în toate județele, la Prefectură unde se depune moțijnea de cenzură, și mai mult decât atât parlamentarii pPSD să primească de la alegătorii lor semnalul că trebuie să se trezească”, a declarat Raluca Turcan în Parlament.

Protestatarii care au acceptat invitația PNL de a ieși în stradă, au început să apară în fața prefecturilor reședințelor de județ.

Până în momentul de față, la Mureș au ajuns în jur de 200 de protestatari, la Zălau 400, la Iași 100 de persoane, iar la Pitești ar fi peste 500 de persoane. Și în Costanța sunt așteptați peste 500 de protestatari, iar în Galați, peste 1000.12