Motociclistul care rula cu 200 km/h pe A. Vlaicu nu a fost prins! Dar va fi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Motociclistul care rula cu 200 km/h pe A. Vlaicu nu a fost prins! Dar va fi!

Eveniment 30 Martie 2017 / 16:38 2945 accesări
Acesta este superpilotul Valentino Rossi, care face „wheeling” la finalul Grand Prix de France! Doar că asta se face la cursele de motociclism, nu în trafic!

Acesta este superpilotul Valentino Rossi, care face „wheeling” la finalul Grand Prix de France! Doar că asta se face la cursele de motociclism, nu în trafic!

O urmărire ca în filme, care a paralizat pentru câteva clipe traficul pe bulevardul Aurel Vlaicu, a avut loc astăzi, cu puţin înainte de ora 15.00. O motocicletă care zbura prea jos - depăşise cu mult viteza legală; martorii spun că avea peste 200 km/h - se deplasa spre staţiunea Mamaia, urmărită de două maşini de poliţie şi de încă un motociclist. La scurt timp după această inedită secvenţă, alte patru maşini şi o motocicletă aparţinând Poliţiei Rutiere, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şi-au făcut apariţia îndreptându-se tot spre Mamaia.

La fireasca întrebare „ce s-a întâmplat”, răspunsul a venit, pe cale oficială, de la purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, subinspectorul principal de poliţie, Alexandra Creţu. „Motociclistul a intrat în atenţia poliţiştilor deoarece efectua manevre periculoase în trafic. Nu a fost prins, însă avem date suficiente pentru a continua acţiunile necesare pentru identificarea şi depistarea individului”, a declarat pentru „Telegraf”, Alexandra Creţu.

Potrivit unor surse, motociclistul făcea „wheeling”, mai pe româneşte mergea pe o roată în plină zi, pe Aurel Vlaicu, unde viteza maximă legală este de 70 km/h şi unde este foarte aglomerat. Mica „acrobaţie” a individului se încadrează cu siguranţă la „manevre periculoase în trafic”.

CINE ESTE TERIBILISTUL? Dacă ar fi să încercăm să creionăm un portret robot al acestui teribilist, bazându-ne pe experienţă, datele ar fi următoarele: un puşti în jur de 20 de ani, căruia i-a cumpărat tăticul carenată şi care, cum a dat căldura, a găsit de cuviinţă să-i arate prietenului său cât este el de şmecher la o oră de vârf pe un bulevard aglomerat. Din păcate, prea multe familii poartă doliu din aceste motive: copii prea mici, teribilism prea mare şi motoare prea puternice.

Reamintim că, din păcate, sezonul estival aduce cu el şi o creştere a numărului de accidente, multe dintre cele care îi au ca protagonişti pe motociclişti având ca motiv viteza exagerată, vârsta prea mică a piloţilor sau lipsa de experienţă.

Citește și:

Rula cu peste 200 km/h pe A. Vlaicu. O motocicletă vs şase maşini de poliţie!12