NASA avertizează în privința anulării acordului de la Paris

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

NASA avertizează în privința anulării acordului de la Paris

17 Noiembrie 2016 / 12:04 483 accesări

Un oficial al agenției NASA a declarat că Donald Trump greșește dacă nu consideră reală amenințarea în privința încălzirii globale și avertizează președintele ales al SUA că oamenii de știință ai Guvernului american nu vor permite interferarea în activitatea lor, informează The Independent.

Donald Trump a declarat că nu crede în schimbările climatice realizate de om şi a promis să „anuleze” Acordul climatic de la Paris, pe care îl consideră rău pentru afacerile americane.

Comunitatea oamenilor de știință și organizațiile pentru mediu au semnat o scrisoare deschisă adresată lui Donald Trump, susţinând că decizia de a retrage Statele Unite din acord implică consecinţe severe şi pe termen lung pentru viitorul vieţii umane pe Pământ. La nivel mondial, Statele Unite sunt al doilea cel mai mare producător de gaze cu efect de seră, după China.

”Nici un fel de surpriză în privința acestui subiect, încălzirii globale nu-i pasă de alegerile din SUA”, a declarat oficialul agenției.

”Este simplu: climatul se schimbă și nu poți încerca să negi asta, poți numi în funcție persoane cărora nu le pasă de asta, dar natura are ultimul cuvânt de spus în această privință”, a adăugat acesta.

Taguri articol


12