Naţionala României va merge la Lyon cu trenul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Naţionala României va merge la Lyon cu trenul

18 Iunie 2016 / 11:22 399 accesări

Site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că naţionala României va face deplasarea de la Lyon, pentru meciul cu Albania cu un tren de mare viteză, urmând să ajungă la destinaţie sâmbătă în jurul prânzului.

După două săptămâni de la sosirea în Franța, tricolorii vor părăsi pentru prima dată zona Parisului. Sâmbătă dimineața, echipa va face deplasarea spre Lyon cu un tren de mare viteză.

Tot sâmbătă, de la ora 21:30, la Stade de Lyon, reprezentativa noastră va susține antrenamentul oficial dinaintea ultimul joc din faza grupelor, ultima ședință de pregătire a naționalei înaintea duelului decisiv pentru calificare. Cu 45 de minute înainte de antrenamentul oficial, selecționerul Anghel Iordănescu și trei dintre componenții primei reprezentative vor participa la conferința de presă dinaintea jocului.

Arena pe care se va juca meciul cu Albania, Stade de Lyon, are 59.000 de locuri şi a fost inaugurată în ianuarie 2016.

Stadionul se află în comuna Decines-Charpieu, la 10 kilometri de Lyon, și face parte din complexul sportiv al lui Olympique Lyonnais, care se întinde pe aproximativ 50 de hectare.

Stade de Lyon l-a înlocuit pe vechiul Stade de Gerland, acolo unde OL a jucat meciurile de pe teren propriu începând cu anul 1950. Construcția noii arene a început în octombrie 2012.

Partida România - Albania, programată duminică, de la ora 22:00, este a treia pe care stadionul din Lyon o găzduiește la turneul final, după Belgia - Italia 0-2 și Ucraina - Irlanda de Nord 0-2. Pe Stade de Lyon se va mai juca și Ungaria - Portugalia (grupa F, 22 iunie), o optime de finală (26 iunie) și o semifinală (6 iulie).

Taguri articol


12