Nicuşor Costantinescu, transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nicuşor Costantinescu, transferat la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă

Justiție 21 Mai 2016 / 15:55 2126 accesări

Potrivit surselor, Nicuşor Constantinescu a fost transferat din arestul IPJ, la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă. Sursele spun că el a fost mutat deoarece s-a ţinut cont de problemele sale medicale, la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă fiind sub stricta supraveghere a medicilor.

Reamintim că magistraţii de la Curtea de Apel Constanța au admis cererea procurorilor DNA de arestare preventivă a președintelui Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, pe o perioadă de 30 de zile. Decizia începe de la data punerii în executare a mandantului de arestare preventivă, Curtea de Apel Constanța dispunând emiterea de îndată a acestuia.

În aceeaşi zi Nicușor Constantinescu a fost externat forțat din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde doar ce suferise o intervenție chirurgicală, și adus cu targa, sub escorta jandarmilor, la instanță. Înainte de a intra în sala de judecată a Curții de Apel Constanța, unde era programat un nou termen în dosarul Centrului Militar Zonal (CMZ), Constantinescu a acuzat că este un nou abuz de putere pe care procurorii DNA îl fac împotriva sa. „Este un proces politic ceea ce se întâmplă astăzi (vineri, n.r.). Nu sunt probe că aș fi furat vreun leu. Sunt acuzat că aș fi adus județului avantaje și că am dezavantajat Ministerul Apărării Naționale”, a spus Constantinescu.

Citeşte şi:

Constantinescu, arestat pentru că... este bolnav!

Taguri articol


12