Nigerieni arestaţi în România pentru trafic de droguri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nigerieni arestaţi în România pentru trafic de droguri

Eveniment 16 Martie 2018 / 17:15 1541 accesări

Doi nigerieni au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, ei fiind acuzaţi de procurorii DIICOT că distribuiau droguri - cannabis şi ecstasy - pe raza municipiului Timişoara. Akinyomi Abiola Stanley şi Ijagbemi Henry Olaiya, originari din Nigeria, au derulat activităţi de trafic de droguri - cannabis şi comprimate MDMA, pe care le distribuiau pe raza municipiului Timişoara, cu preţul de 50-60 lei/gram cannabis, respectiv 4.000 lei/100 grame şi 50 lei/comprimatul MDMA, potrivit unui comunicat DIICOT.

Joi, anchetatorii au efectuat percheziţii la domiciliile celor doi, unde au găsit droguri şi sume de bani. Astfel, de la reşedinţa lui Akinyomi Abiola Stanley, au fost ridicate 13 kg cannabis, un cântar şi 8 pastile ecstasy, iar de la reşedinţa lui Ijagbemi Henry Olaiya - 4 kg cannabis, 7 pastile ecstasy, 100 grame cocaină şi suma de 56.200 lei. La cererea procurorilor DIICOT, Tribunalul Timiş a dispus vineri arestarea preventivă a celor doi nigerieni pentru 30 de zile.

Cauza a fost instrumentată împreună cu lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Taguri articol


12