Nopţi Orientale” pentru iubitorii de carte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nopţi Orientale” pentru iubitorii de carte

Cultură 28 Februarie 2008 / 00:00 761 accesări

Clubul Doors din Constanţa va fi, în această vineri, de la ora 17.00, gazda unui eveniment cultural inedit, dedicat iubitorilor de carte şi scriitorilor deopotrivă. Este vorba despre o manifestare organizată de B&B Media şi Tritonic Grup Editorial, care cuprinde lansarea romanului „Nopţi Orientale”, de Zully Mustafa, precum şi susţinerea unui seminar pe teme editoriale. Printre invitaţii evenimentului se numără Zully Mustafa şi Bogdan Hrib (Tritonic Grup Editorial).

Zully Mustafa propune, în cartea sa, nouă povestiri erotice, „fierbinţi ca lava unui vulcan, materializate în nouă nopţi orientale din care nu lipsesc cele mai ascunse fantezii”. Linia dintre iubire şi sex este atît de fină, încît personajul principal, Hazel, se transformă dintr-o femeie care credea în dragoste într-una care încetează să mai caute marea iubire. „Presupun că şi tu visezi. Să fii părinte. Să fii liber. Să ai încredere în prietenul tău. Să iubeşti.

Să împarţi. Să zbori. Să rîzi. Să rămîi undeva. Sau în cineva. Acolo unde trebuie”, spune autoarea, prin vocea personajului ei. Cartea va capta, cu siguranţă, atenţia cititorilor: aventuri erotice care încep la malul mării şi se sfîrşesc, ca o întoarcere la matcă, tot la marginea ei, o construcţie în ramă, tablouri de o noapte, vibrante prin întrebările care se ivesc.

Lansarea editorială din clubul constănţean va fi urmată de un seminar, care va include prezentarea Editurii Tritonic, a cărţilor lui Zully Mustafa, precum şi o dezbatere despre condiţia autorului (cum poţi să publici o carte, ce faci după ce o publici) şi despre ce înseamnă să fii editor (alegerea titlurilor, paşii publicării unei cărţi, relaţia cu librăriile).

Taguri articol


12