Nou medic estetician fals, descoperit de polițiști. Ce s-a găsit la percheziții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nou medic estetician fals, descoperit de polițiști. Ce s-a găsit la percheziții

Eveniment 21 Februarie 2019 / 11:28 6113 accesări

Politistii anunta că o femeie de 39 de ani din Oradea este suspectata de practicarea fara drept a unei profesii, aceasta realizand mai multe interventii estetice desi nu este medic.

"Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2017 – 2019, femeia ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze și cearcăne, fără a avea calitatea de medic.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acesteia și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat, în vederea cercetărilor, agende cu programarea pacientelor, facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, seringi sigilate cu acid hialuronic, seringi cu acid hialuronic folosite și altele.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activități infracționale a celei în cauză", transmit politistii.

Surse judiciare au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, ca in urma perchezițiilor efectuate la domiciliul femeii și la un salon cosmetic din municipiul Oradea, polițiștii au descoperit și au ridicat trei agende cu programarea pacientelor, 15 facturi de achiziție a acidului hialuronic, bilete de tratament, consimțământ al pacientelor, 71 de seringi sigilate cu acid hialuronic, 285 de seringi cu acid hialuronic folosite și alte bunuri.

Sursele mentionate spun ca interventiile erau efectuate intr-un apartament din Oradea.12