Nouă modă pe autostrăzi: zbor razant de peste 190 km/h

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nouă modă pe autostrăzi: zbor razant de peste 190 km/h

Eveniment 16 Martie 2017 / 16:56 832 accesări

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, aflaţi la pândă pe A1 (Bucureşti - Râmnicu Vâlcea) au rămas înmărmuriţi joi, când o pală de vânt le-a clătinat serios şepcile. Când s-au uitat pe radar, acesta reuşise să înregistreze 197 km/h ca viteză de croazieră. Şoferul aferent acestei viteze este un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Țițești. Nici bine nu şi-au revenit din uluire, când o nouă pală de vânt i-a luat prin surprindere. O nouă privire pe radar, o nouă viteză de decolare: 193 km/h. Şoferul-pilot: o tânără de 27 de ani, din Slatina. Şi nu ne oprim aici. S-ar părea că acestea sunt viteze firești pentru A1, căci, câteva clipe mai târziu, un nou zbor a fost înregistrat de radar: 191 km/h. Autor: un bucureştean de 38 de ani.

Şi, pentru ca patrula de pe A2 să nu se simtă nedreptăţită, la km 96, un alt conducător auto, de 40 de ani, din Bucureşti, rula cu viteza de 183 km/h.

Pentru că au zburat prea jos, toţi piloţii de avioane înregimentate ca autoturisme au fost sancţionaţi cu amenzi de câte 1.305 lei, iar ca măsură complementară, li s-au reţinut permisele de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Taguri articol


12