Nu te-ai decis unde faci Paștele? Iată cele mai deosebite destinații

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Nu te-ai decis unde faci Paștele? Iată cele mai deosebite destinații

Turism 01 Aprilie 2016 / 17:31 886 accesări

Dacă nu v-ați decis unde veți petrece în acest an Paștele, însă știți că nu vreți să stați acasă, vă prezentăm câteva destinații deosebite în care să sărbătoriți Învierea Domnului într-un mod memorabil.

DESTINAȚII EXOTICE Dacă bugetul vă permite, puteți avea niște Sărbători cu adevărat deosebite dacă veți opta pentru o destinație exotică. Cum ar fi să petreceți Paștele pe o plajă azurie, cu nisip fin și strălucitor, cu soare și căldură? Agențiile de turism se întrec în oferte pentru perioada Paștelui în destinații precum Cuba, Maldive sau Republica Dominicană și Punta Cana. De exemplu, agenția Icar Tours (icar.travel) are pregătite mai multe oferte pentru turiștii care doresc vacanțe deosebite. Astfel, pentru un sejur de 9 zile începând de pe 27 aprilie în Cuba, pe plaja Varadero, tariful pornește de la 1.390 de euro. În preț sunt incluse biletele de transport, taxele de aeroport, cazarea și masa, în regim all inclusive, iar pentru o vacanță de 10 zile în Maldive, veți plăti 1.460 de euro. În cele zece zile veți putea admira rezervațiile recifelor de corali care trăiesc în insulele Maldive, veți admira plajele cu nisip alb, lagune turcoaz, numeroase specii de pești multicolori și veți putea practica numeroase sporturi nautice. O ofertă atractivă pentru Sărbătorile Pascale o reprezintă și circuitele precum cel pregătit de aceeași agenție de turism în Thailanda și Cambodgia. Astfel, o vacanță de 12 zile costă 1.970 de euro, cu cazarea, biletele de avion și taxele de aeroport incluse. În program sunt cuprinse vizite la Bangkok și numeroase localități unde veți putea cunoaște cultura și religia budistă, veți vizita temple, veți admira stiluri arhitecturale spectaculoase și peisaje care vă vor tăia răsuflarea.

PARCURI DE DISTRACȚII Dacă vreți să petreceți Sărbătorile alături de familie și copii, puteți alege să vizitați unul din parcurile de distracții care atrag copiii din întreaga Europă. Puteți alege dintre parcul PortAventura din Spania, Legoland sau Phantastland din Germania, Asterix sau Disneyland din Paris. Pachetele de 3 zile pornesc de la 326 de euro pentru 2 adulți și 1 copil sub 12 ani, cu acces liber în parc, și pot ajunge până la 886 de euro pentru 4 zile la Disneyland, Paris. Dacă vă doriți să plecați în vacanță de Paște, ar trebui să vă grăbiți, pentru că agenții de turism mai au puține locuri vacante pentru ofertele din perioada 27 aprilie - 3 mai.12