Număr spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Număr spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor

Divertisment 29 Martie 2024 / 07:53 286 accesări

În cea de-a șaptea ediție iUmor din sezonul 16, Daniele și Naimana, doi ventriloci originari din Italia, vin pe scena de umor cu un număr spectaculos de ventrilocie, iar jurații au fost impresionați de felul în care cei doi cântă, deși au gura închisă: ,,Nici măcar mărul lui Adam nu se mișca!”, spune, surprins, Bordea, în vreme Cuza mărturisește: ,,Extraordinari, mie nu-mi vine să cred că ei cântă pe bune! Cei mai buni ventriloci pe care i-am văzut în viața mea!”.

Delia, profund impresionată, le mărturisește celor doi: ,,Sunt rockstar-urile zilei, au tot ce mi-aș putea dori de la un număr! Sufletul meu s-a hrănit cu acest moment!”, continuând: ,,Vă ador, sunteți incredibil de buni și vreau să vă mai văd și să ne împrietenim!”.

Întregul moment poate fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Și în cel de-al 16-lea sezon iUmor, Delia, Cheloo, Cătălin Bordea şi Cosmin Natanticu se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, de la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite demonstrații de talent.Ştiri recomandate

12