O femeie și-a ucis soțul după ce acesta a venit nervos acasă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O femeie și-a ucis soțul după ce acesta a venit nervos acasă

09 Ianuarie 2017 / 21:19 575 accesări

Luni seara, într-un cartier din Iași, o femeie și-a înjunghiat soțul cu un cuțit de bucătărie după ce acesta a venit acasă nervos și ar fi început o discuție în contradictoriu cu ea.

Deși a primit ajutor din partea unui echipaj SMURD, bărbatul a intrat în stop cardio respirator și nu a mai putut fi salvat. Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Incidentul a pornit din cauza unui conflict între cei doi soți. Potrivit unor surse, bărbatul de 39 de ani a ajuns acasă și i-a adresat mai multe cuvinte ofensatoare soției. Femeia pregătea cina și enervându-se, l-ar fi înjunghiat de două ori cu un cuțit de bucătărie.

"Echipajul SMURD a intervenit la un pacient de 39 ani înjunghiat de soție. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, s-au început manevre de resuscitare, dar victima nu a răspuns la acestea. S-a declarat decesul. La fața locului au intervenit Poliția și reprezentanții IML", a declarat prof. univ.dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iași.

Femeia a fost dusă la audieri la Secția 6 Poliție, iar dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Taguri articol


12