O fetiță a ajuns la spital după ce a fost mușcată de doi câini

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O fetiță a ajuns la spital după ce a fost mușcată de doi câini

20 Februarie 2017 / 18:43 452 accesări

O fetiță în vârstă de opt ani a ajuns la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași după ce a fost mușcată de față de doi câini, pe stradă.

Fata a fost găsită în zona parcului Copou și ajutată de trecători să scape din colții a două patrupede.

Ea a povestit personalului medical care i-a acordat îngrijiri că a fost la un magazin iar la întoarcere a fost atacată de doi câini maidanezi.

Copila a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean al Ambulanței și dusă la Spitalul de Pediatrie Sf Maria. Ea prezenta răni la nivelul arcadei.

"Prin apel la 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj medical pe strada Codrescu, pentru un copil de opt ani care a fost mușcat în regiunea feței, cu o plagă suprasprâncenară dreaptă și plagă în regiunea pavilionului urechii stângi. Copilul era panicat, agitat și a fost transportat în stare stabilă hemodinamic la Spitalul de Pediatrie", a declarat pentru Agerpres Neculai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iași.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, Anca Vîjiac, a declarat că instituția s-a autosesizat în acest caz și a demarat cercetări.

Taguri articol


12