O maşină a intrat în mulţime în oraşul german Munster. Atacatorul s-a sinucis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O maşină a intrat în mulţime în oraşul german Munster. Atacatorul s-a sinucis

Externe 08 Aprilie 2018 / 11:28 498 accesări

Câteva persoane au fost ucise şi mai multe au fost rănite, sâmbătă, în centrul oraşului Münster, din vestul Germaniei, a anunţat poliţia germană pe Twitter. Potrivit mai multor media germane, o maşină a intrat în mulţime în acest oraş din landul Rhenania de Nord-Westphalia.

Bărbatul care a intrat sâmbătă cu o furgonetă într-un grup de persoane care se aflau în faţa unui restaurant din centrul vechi al oraşului Münster, vestul Germaniei, a ucis două persoane după care s-a sinucis, au anunţat autorităţile locale, relatează Reuters. Bărbatul era un cetăţean german de 49 de ani, care ar fi avut probleme psihice, anunţă presa germană. El ar fi încercat să se sinucidă "de curând", susţine ZDF, în timp ce în timp ce Süddeutsche Zeitung susţine că autorităţile nu dispun de elemente care să arate că ar fi vorba despre un atentat.

Ce au descoperit polițiștii în mașina atacatorului din Munster

Poliţia a descoperit "un obiect suspect" în furgoneta individului care a intrat sâmbătă într-un grup de oameni în oraşul Münster, din vestul Germaniei, potrivit unui purtător de cuvânt al instituţiei, informează dpa, conform agerpres.ro.12