O nouă ediție a Botezului Cailor, la Mihail Kogălniceanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O nouă ediție a Botezului Cailor, la Mihail Kogălniceanu
Divertisment 04 Ianuarie 2019 / 18:30 591 accesări 1 comentariu

La fel ca în fiecare an, Boboteaza, una dintre ultimele sărbători ale iernii aduce cu sine o serie de tradiții si obiceiuri frumoase. Primăria şi Consiliul Local Mihail Kogălniceanu organizează pe 6 ianuarie 2019, tradiționalul „Botez al Cailor”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11:00 în Piaţa Veche din Mihail Kogălniceanu (str. Călugăreni, vizavi de Centrul Cultural.

Vor avea loc urmatoarele probe: Frumuseţea cailor, Viteză și Frumusețea atelajelor. Se vor acorda premii pentru fiecare probă dar şi premii speciale şi de excelenţă celor care au făcut o pasiune din grija acordată cailor. Cei care vor să participe, sunt aşteptaţi începând cu ora 10.30 la înscrieri. Tot în 6 ianuarie 2019, dar de la ora 14.00, evenimentul se va desfăşura şi în satul Piatra, pentru locuitorii de la satele ce aparțin de comuna Mihail Kogalniceanu (Piatra, Grup Social Sibioara, Palazu Mic).

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Crescator de cai 14:47:01 / 06 Ianuarie 2019
Ar fi frumos daca ar fi pe bune

Sunt crescator de caii si cheltui sume importante de bani pentru aceasta pasiune....voi participa la acesta parada ca so numim asa .......atunci cand premiul va consta doar in tro diploma si atat .....pentru ca atunci cand este vorba de bani primari intodeauna incearca sa multumeasca pe toti machidoni,tigani,romani si ar mai fi o problema .....asa zisul juril .....sa fie format din persoane macar cu cunostinte minime in hipism.....nu ma astep sa faca parte din juriu doctorul vterinar Mazilu Dumitru o eminenta in materi de cai .....dar macar cunoscatori dintra ceia care stiu care este dura gestatiei la iapa....

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1856 secunde