O primă victorie a liberalilor în războiul cu Făgădău? Așa pare...

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O primă victorie a liberalilor în războiul cu Făgădău? Așa pare...
Administrație 08 Iunie 2018 / 17:06 2324 accesări 1 comentariu

Consilierii liberali au înregistrat o primă victorie în războiul lor cu primarul Constanței, Decebal Făgădău. Cel puțin așa consideră ei, după ce au intrat în posesia unei note interne ce conține indicații pentru funcționarii din cadrul Primăriei, cu privire la pregătirea ședințelor Consiliului Local. Ei au anunțat acest lucru printr-un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

„Abia după jumătate de mandat și foarte multe solicitări din partea consilierilor Partidului Național Liberal, primarul Constanței pare că a înțeles, cel puțin teoretic, că haosul și harababura din ședințele Consiliului Local Municipal trebuie să ia sfârșit. Nici mai mult nici mai puțin de doi ani i-au trebuit lui Decebal Făgădău să înțeleagă că ședințele CLM trebuie pregătite din timp și cu prezentarea tuturor documentelor aferente proiectelor de hotărâre, astfel încât consilierii locali să ia hotărâri în baza unor documente oficiale asumate și nu în baza unor discursuri politicianiste sau a unor scuze de genul „Trebuie să votăm ca să nu blocăm Constanța” sau „Nu am avut timp”. Incapacitatea organizatorică a aparatului primăriei a avut ca și rezultat direct slaba și ineficienta gestionare a municipiului.

Sub oblăduirea „Omului invizibil”, observăm astăzi că funcționarii primăriei încearcă să asigure, prin nota internă nr. 7358/05.06.2018, un circuit al documentelor care urmează să se transforme în proiecte de hotărâri, din punctul nostru de vedere incomplet și realizat pe genunchi. „Să sperăm că acest circuit nu va exista doar pe hârtie și se va implementa și la nivel practic. Vom urmări dacă primarul și subordonații săi respectă acest document și vom taxa, în continuare, orice bâlbâială a administrației Făgădău. Partidul Național Liberal, prin consilierii săi municipali, a cerut constant o astfel de reglementare care să organizeze ședințele de Consiliu Local Municipal. Abia la doi ani de la preluarea mandatului de primar, Decebal Făgădău inițiază un demers care era necesar încă din prima zi de mandat. Ne-am săturat de ședințe cu proiecte aruncate alandala, neclare și fără documentația necesară sau cu proiecte care apar în ultimul moment, unde limba română este grav călcată în picioare. Această lipsă de minimă organizare a creat o administrația ineficientă, puternic birocratizată și cu o imagine negativă în rândul constănțenilor și a oamenilor de afaceri”, a declarat coordonatorul Organizației municipale PNL Constanța, Septimiu Bourceanu. Acesta atrage atenția că PNL va monitoriza atent tot ceea ce se va introduce pe ordinea de zi a ședințelor Consiliului Local Municipal și va sancționa orice încercare a administrației Făgădău de a-și rezolva interesele prin proiecte de hotărâri mascate”

Loading...

1 comentariu

Consternatul 14:16:04 / 11 Iunie 2018
Este foarte gravă situația Constanței !

Primarul făgădău decebal este ca o gospodină fără nici un fel de ordine, de program în tot ce face, începe câte ceva și nu termină, pe urmă începe altceva și nu termină și tot așa și asta pentru că sunt niște interese la mijloc, dar Constanța a ajuns / s-a transformat într-un imens șantier care nu-și termină activitatea, poate lucrările începute se vor finaliza în vreo 200 de ani de acum încolo : podurile vraiște, străzile, trotuarele, parcările, terenurile de joacă pentru copii, parcurile, fântânile arteziene, autobuzele promise nu își fac prezența, vechiturile de microbuze tot mai circulă pe străzile orașului nostru european, ce să mai zicem despre tichetele "respect" care au o valoare extraordinar de mică, care sunt precum " praf în ochii " celor care le primesc, cu 40 de lei, la pensiile foooooarte mici, batjocoritoare și umilitoare, în fiecare seară când apare vasilescu lia olguța și ne spune cââât de mult au să se mărească pensiile amărâților de români care după o muncă de o viață, vasilescu lia olguța, vine în fiecare zi la ROMÂNIA TV ori la alte televiziuni, și spune fraierilor de români, cââât de mult are să se mărească pensiile românilor de la baza societății românești, îți vine să o iei la fugă și să te tot duci și să nu te mai întorci niciodată în România, România, țară bogată dar jefuită și prădată sistematic în cei 30 de ani de la așa zisa revoluție din 1989, România și românii jefuiți / prădați, absolut de toți membrii tuturor partidelor politice din România ! Oamenii politici sunt oameni fără omenie, fără iubire de țară și de poporul român obidit și sărăcit cu bună știință de cei care nu au nimic în comun cu Dumnezeu și cu poporul român, când indexarea de la începutul anului 2018, va fi primită cu întârziere, adică la 1 iulie 2018, pe care vasilescu lia olguța și ceilalți psd-iști, ne spun că, punctul de pensie are să se mărească de la 1 iulie 2018, cu 10%, totul este o minciună sfruntată și un neadevăr, defapt este indexarea pe care trebuia să o primească pensionarii la 1 ianuarie 2018, rușineeeeeeee să le fie celor care mint oamenii bătrâni cu părul cărunt, albit de la muncă, suferința prin care trec și totodată de la nepăsarea celor care nu se gândesc la ei, încă odată, rușineeeeeeee să le fie !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 1.1309 secunde