O seară perfectă, cu muzică, timpuri trecute și TIMPURI NOI!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

O seară perfectă, cu muzică, timpuri trecute și TIMPURI NOI!

Divertisment 26 Martie 2019 / 12:52 3164 accesări

Duminică, 31 martie, sunteți invitați să petreceți o seară PERFECTĂ cu una dintre cele mai longevive trupe de rock românești, Timpuri Noi! La Clubul Doors, în Constanța!

Invitați speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei! Trupa TIMPURI NOI este simbolul rockului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la înființare pînă în 1991, Timpuri Noi a fost ceea ce se numește o trupă underground, în special datorită versurilor și subiectelor abordate în piese, considerate subversive de către regimul comunist. Trupa era interzisă la radio și tv, iar cluburile care îi găzduiau riscau să fie închise, după cum spunea Dan Iliescu într-un interviu radio în 1997. După 1989 și căderea comunismului, Timpuri Noi începe să își facă loc în curentul principal al perioadei. Anii 1994 și 1995 sunt cei mai de succes pentru Timpuri Noi, trupa fiind descoperită și apreciata deopotrivă de media și de tineret. Formația a fost prezentă la toate edițiile festivalului Rock București, având onoarea să deschidă recitalurile unor nume importante cum ar fi: Ian Gillan și Uriah Heep (1992), Asia și Scorpions (1993), Saxon, Paradise Lost și Jethro Tull (1994), Iron Maiden și Kreator (1995).

PRIMA FORMAȚIE DIN ROMÂNIA CARE APARE UNPLUGGED

Pe data de 20 mai 1994, Timpuri Noi este prima formație din România care apare unplugged într-un spectacol la Teatrul Ion Creangă din București (eveniment inregistrat și lansat apoi pe casetă) (conform Wikipedia).

De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri NOI în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii…. Pentru cei care nu știu incă, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le știe atât de bine: Stere, Tântă, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continuă, cu doar câteva excepții, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Așadar, la Club Doors, Constanța, info și rezervări, la telefon 0763661622.12