Oferte pentru Alaba și Isco

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal internațional

Oferte pentru Alaba și Isco

Sport 15 August 2016 / 18:38 424 accesări
David Alaba rămâne, deocamdată, la Bayern Munchen

David Alaba rămâne, deocamdată, la Bayern Munchen

Clubul german Bayern Munchen a respins oferta celor de la Real Madrid pentru David Alaba, potrivit cotidianului spaniol „AS”, care notează că ultima ofertă a formației antrenate de Zinedine Zidane, în valoare de 65 de milioane de euro, nu a fost luată în calcul de oficialii campioanei Germaniei.

Real Madrid a înaintat o ofertă iniţială de 50 de milioane de euro, apoi a mărit suma, dar nici aşa nu a fost suficient pentru a-i convinge pe cei de la Bayern să-l cedeze pe internaţionalul austriac. Conducătorii grupării de pe „Allianz Arena” au lăsat să se înţeleagă că ar fi dispuşi să se aşeze la masa tratativelor pentru suma de 80 de milioane de euro, mai notează sursa citată. Alaba şi-a prelungit contractul cu Bayern Munchen în martie acest an, înţelegerea fiind scadentă în anul 2021.

Iar clubul italian Juventus Torino pregăteşte o ofertă de 50 de milioane de euro pentru mijlocaşul spaniol Isco, în vârstă de 24 de ani, de la Real Madrid, informează „Gazzetta dello Sport”.

Potrivit aceleiaşi surse, oficialii lui Juventus sunt dispuşi să îi vândă pe mijlocaşii Simone Zaza şi Roberto Pereyra pentru a strânge suma necesară transferului lui Isco. De Zaza se interesează VfL Wolfsburg, iar presa germană notează că gruparea ar putea plăti 25 de milioane de euro pentru fotbalistul italian, în timp ce Pereyra este dorit la Watford, formaţie pregătită de antrenorul italian Walter Mazzarri, care ar fi dispusă să achite 15 milioane de euro pentru mijlocaş.

„Gazzetta dello Sport” mai notează că, în cazul în care transferul lui Isco va pica, Juventus se va reorienta către un alt mijlocaş de la Real Madrid, croatul Mateo Kovacic, care a mai jucat în Serie A pentru Internazionale Milano. Mateo Kovacic este cotat la suma de 20 de milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.de.12