Olguţa Vasilescu îi face plângere penală pentru abuz în serviciu lui Klaus Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Olguţa Vasilescu îi face plângere penală pentru abuz în serviciu lui Klaus Iohannis
Politică 07 Februarie 2019 / 17:18 845 accesări 6 comentarii

Lia Olguţa Vasilescu anunţă că a început redactarea unei plângeri penale pentru abuz în serviciu pe numele lui Klaus Iohannis, precizând că şeful statului nu are niciun motiv de legalitate pentru respingere, ci doar "ura personală". Fostul ministru al Muncii transmite, pe Facebook, că a luat act de noua scrisoare redactată de preşedintele Klaus Johannis şi face mai multe precizări. „Este evident că nu există niciun motiv de legalitate pentru respingerea mea la funcţia de ministru al Dezvoltării, aşa cum a statuat CCR. Sunt cetăţean român, cu domiciliul in România, nu sunt condamnată penal, nu am colaborat cu Securitatea (nici nouă, nici veche), nu am nicio incompatibilitate. Acest lucru îl recunoaşte şi Klaus Johannis şi, deci, singura modalitate legală admisă de Constituţie ca să fie motiv de respingere, i-a căzut de la primul paragraf. 2. Scrie despre faptul că nu am experienţa administrativă, omiţând, în text, un amănunt semnificativ din CV-ul meu, transmis şi la dosar, că am fost primar al unuia dintre cele mai mari oraşe din România şi, judecând după scorul electoral obţinut pentru al doilea mandat, cetăţenii au apreciat performanţa mea. 3. In plus faţă de preşedintele României care a fost doar profesor şi primar, am trei mandate de parlamentar şi al patrulea în curs (în două îndeplinind funcţii de preşedinte de comisii parlamentare), am fost primar 5 ani şi doi ani am deţinut funcţia de ministru. Aşadar, experienţa mea e chiar ceva mai consistentă decât a lui Klaus Johannis până a ajunge preşedinte”, arată Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Loading...

6 comentarii

Stan 17:51:31 / 07 Februarie 2019
Hei , tramvai ...

Bre , orice pitipoanca agramata si proasta gramada , adica avand cultura genunchiului de broasca , daca este de la PSD , are bastonul de ministru in traista . Panaramei asteia , culeasa de tacanitul Vadim de pe centura ( ca el zice asta la ceas de sinceritate ! ) i-a intrat in sfecla ca trebuie sa fie musai ministru cu miliarde pe mana , ca asa vrea Dragnea - Vitamina si ca ea este indispensabila functionarii bietei noastre tarisoare ... Ori ministru , ori da foc tarii in particular si Evropei in general . Ce haimana !

Viorel 07:30:56 / 08 Februarie 2019
Are dreptate

Olguta merita sa faca o incercare si cu plangerea penala. Dar dupa nunta! Cum oare atati politicieni se casatoresc,se recasatoresc si re-recasatoresc cand se apropie de pensie? Totusi bine ca in aceasta casatorie nu mai sunt diferente de peste 30 ani intre soti

Claudia 11:29:04 / 08 Februarie 2019
Și PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Va rog sa nu luați în considerare comentariul meu de mai sus , pentru că sufăr de grave probleme psihice , de un grav dezechilibru mintal. La naștere fiind scoasă cu picioarele înainte și nu cu capul cum se nasc de obicei copiii normali !.... SEMNAT... Claudia .

Goguta 11:35:04 / 10 Februarie 2019
Și .... DEMOCRAȚIA

... DEMOCRAȚIE ? .în România nu mai există noțiunea de DEMOCRAȚIE..Din 2004 și până în zilele noastre statul de drept BASIST a ocupat noțiunea de DOMNIA LEGII...La ce mai votam ? Când Președintele se comportă că un DICATOR ..

ARABU 12:56:41 / 10 Februarie 2019
Pentru Lute

Bai lute , daca te cauta unu acum in buzunare sunt sigur ca nu gaseste mai mult de 10 lei la tine, ba dobitocule tu nu ai ce caca de foame , in cel mai fericit caz locuiesti intr-un apartament amarat primit pomana comunista de la ceausescu si partidul .Dar... te doare tare de tot sufletul de nevinovatii din politica ca au fost abuzati de justitie si servicii secrete, atata prostie cata ai tu in cap este ceva incredibil. Aaaa era sa uit apropos de Mr.President Johannis AKA printre PSD-isti Sapte case , ba dobitocilor pai alea sapte case ale lui Johannis daca le vinde , nu strange bani sa cumpere termopanele de la casa lu dragnea . Asa ca draga Lute stai calm si vezi-ti de viata si problemele tale, incearca sa scapi de saracia care te apasa si ... dupa ce guvernul PSD va ridica tara pe inalte culmi de progres si civilizatie iar tu in buzunare o sa ai zilnic mai mult de 150 de lei pe care sa-i si cheltui tot zilnic...atunci poti sa-i aperi pe hotii astia abuzati de justitia corupta si serviciile secrete ale statului Roman.

ARABU 12:59:41 / 10 Februarie 2019
Pentru Goguta

Valabil si pentru tine ce i-am raspuns lui Lute.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.5416 secunde