OSS Fighters va oferi un show total

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Noutăţi şi premiere la 22 august

OSS Fighters va oferi un show total

Sport 12 Iunie 2019 / 13:45 508 accesări

Mamaia va deveni, la 22 august 2019, capitala sportului de contact! Stațiunea va găzdui cea de-a patra ediție a galei OSS Fighters, eveniment ce va reuni în ring cei mai consacrați luptători de kickboxing din România. Gala OSS Fighters este un eveniment organizat de One Star Security, în parteneriat cu Restaurant „Don Corleone” Mamaia, compania Rezervelor Militari București, Asociația Tomis Antidrog și Mistral Tours & Events Constanța.

Până la marea gală din 22 august, promotorii competiţiei vor pleca într-o campanie de promovare, atât în ţară cât şi în Europa, unde vor organiza numeroase show-uri de talente. Campania intitulată „Se caută un greu” îşi doreşte să descopere noi talente; sportivi care ulterior ar putea juca în filme cu bugete de milioane de euro, veritabile producţii de Hollywood.

„O să fie ceva ce nu s-a mai văzut în România şi implicit la Constanţa. O să facem ceva inedit. O să fie nume noi în vară, o să avem o piaţă plină, să sperăm, pentru sportivi şi pentru constănţeni”, a declarat Marius Gheorghe, preşedintele OSS Fighters.

„Am reuşit să strângem corzile în ring şi anunţ acum, în premieră la Constanţa, că vom avea primul film în România cu un buget de 15 milioane de euro. Am convins anumiţi producători de la Hollywood să le asigure luptătorilor un număr de burse de actorie în cadrul unor astfel de filme. Şi, iată, primul exemplu este Alex Filip, ca să dau un exemplu concret cu un veteran din Superkombat”, a spus Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.12