Ozzy şi-a amânat turneul în Europa! Ce a păţit celebrul rocker

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ozzy şi-a amânat turneul în Europa! Ce a păţit celebrul rocker

Monden 19 Februarie 2019 / 16:45 5530 accesări

Ozzy Osbourne şi-a anulat o serie de concerte pe care urma să le susţină în cadrul unui turneu pentru a se reface după pneumonie, relatează marţi Press Association care citează contul de Twitter al muzicianului. Spectacolele pe care Ozzy le avea programate în Australia, Noua Zeelandă şi Japonia au fost anulate, se arată într-un mesaj publicat marţi dimineaţă pe Twitter. Potrivit site-ului oficial, vedeta heavy metal urma să cânte în luna martie la Sydney, Melbourne, Christchurch, Auckland şi Chiba. ''Ozzy a dezvoltat recent pneumonie; a fost o perioadă în spital. A trecut de ce a fost mai rău. Medicii l-au sfătuit să stea acasă timp de şase săptămâni pentru a se recupera'', se arată într-un citat conţinut de mesajul publicat pe contul muzicianului în vârstă de 70 de ani, atribuit soţiei sale, Sharon.

La începutul acestei luni, Sharon a dezvăluit că Ozzy a fost internat în spital după ce s-a îmbolnăvit de gripă. A avut ''complicaţii'', a spus ea, iar medicii l-au sfătuit să meargă la spital.

Fostul component al formaţiei Black Sabbath, inclus în Rock and Roll Hall of Fame, a fost nevoit să îşi amâne concertele din Marea Britanie şi Europa din cadrul turneului ''No More Tours 2'', la recomandarea medicilor.

Ozzy Osbourne s-a îmbolnăvit de gripă şi a fost diagnosticat cu infecţie acută a căilor respiratorii superioare, conform unui comunicat publicat la data de 29 ianuarie pe site-ul său. Medicii s-au temut că infecţia ar putea evolua în pneumonie dacă artistul şi-ar fi continuat turneul, se menţionează în document.

Ozzy Osbourne, supranumit ''Prinţul Întunericului'', a fost solist vocal al formaţiei heavy metal Black Sabbath, grup căruia i-a pus bazele în 1969 alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi bateristul Bill Ward. De-a lungul carierei solo, Osbourne a lansat 11 albume, primul fiind ''Blizzard Of Ozz'', apărut în 1980. Discurile Black Sabbath cu vocea muzicianului născut în Birmingham, dar şi albumele sale solo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Ozzy s-a căsătorit cu Sharon în 1982 şi au împreună trei copii, Aimee, Jack şi Kelly. Sursa: Agerpres.

Taguri articol


12