Panică pe Coasta de Azur: 40 de persoane rănite cu petarde

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Panică pe Coasta de Azur: 40 de persoane rănite cu petarde
Externe 15 August 2016 / 14:29 219 accesări 0 comentarii

Se pare că liniștea și siguranța de pe străzile Europei s-au dus odată cu atentatele islamiste care au îndoliat bătrânul continent. După ultimul atentat islamist comis chiar de Ziua Națională a Franței, anul acesta, soldat cu 85 de morți, atacurile din Germania dar și uciderea unui preot catolic francez chiar în biserica unde slujea, autoritățile sunt în stare de alertă maximă. Din păcate, chiar și așa, nimeni nu poate ghici ce le trece prin cap celor care vor să terorizeze populația și care nu sunt neapărat extremiști musulmani. Un exemplu în acest sens l-ar constitui, fără îndoială, un atac cu petarde lansat în stațiunea Junan les Pins de pe Coasta de Azur. 40 de oameni au fost răniți uşor, duminică seară, în urma unei glume proaste: dintr-o maşină au fost aruncate petarde care au rănit mai mulţi oameni, transmite B1TV. Zgomotul petardelor şi ţipetele răniţilor au produs panică printre cei care îşi petreceau seara la terasele din zonă. Mulți oameni s-au refugiat în interiorul cafenelelor şi au răsturnat mesele din interior. Alţii s-au călcat în picioare pentru a se pune la adăpost, de teama unui atentat. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a identifica circumstanţele în care s-a produs incidentul.

Nici locuitorii Nisei, grav încercată de atacul de Ziua Națională a Franței, nu au fost tocmai liniștiți, luni. Un pachet suspect a fost găsit pe aeroportul din Nisa, în zona de îmbarcare a companiei Air France, a susținut un martor citat de ”Nice Matin”. Alte două au fost găsite anterior în terminal, precizează Russia Today, care citează aceeași sursă. În consecință, un terminal al aeroportului din Nisa a fost evacuat și încercuit de forțe de securitate. Pasagerilor li s-a cerut să plece de pe terminalul 2, potrivit unor informații și imagini apărute în social media, care arată oamenii așteptând în fața aeroportului și forțele de securitate încercuind zona. Deocamdată nu s-a confirmat ipoteza unui colet periculos pentru populație.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1739 secunde