Parchetul General a început audierile în dosarul casei soţilor Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Parchetul General a început audierile în dosarul casei soţilor Iohannis
Politică 05 Noiembrie 2018 / 21:39 463 accesări 2 comentarii

Parchetul General a început audierile în dosarul deschis ca urmare a unei plângeri formulate pe numele soților Iohannis, în legătură cu una dintre casele acestora din Sibiu. Dosarul deschis, în care s-a început urmărirea penală in rem, este instrumentat de procurorul Cristian Lazăr, relatează România TV. Astfel, Parchetul General a dispus audieri în acest dosar. Potrivit unor surse România TV, notarul reclamat a fost primul audiat, fiind ridicate documente de la cabinetul său notarial. Totodată, magistratul a solicitat dosarele instrumentat la PCA Alba Iulia pe numele lui Carmen Iohannis. Redacția Lumeajustitiei.ro a depus sesizare penală la DNA împotriva soților Klaus și Carmen Iohannis la începutul lunii mai. Faptele sesizate sunt abuz în serviciu, fals, spălare de bani şi grup infracțional organizat, privind obţinerea nelegală a sumei de 320.000 euro. Plângerea vizează un imobil din centrul Sibiului, în posesia cărora familia Iohannis ar fi intrat începând cu anul 1999, menţionând că de pe urma închirierii unuia dintre acestea ar fi încasat 320.000 euro. "În ultimii 14 ani, soţii Iohannis şi Ioan Bastea au câştigat câte 320.000 euro (640.000 euro în total) din închirierea acestui spaţiu comercial, potrivit contractelor de închiriere. Astfel, trei din cele şase „case", câte sunt consemnate, în total, în declaraţia de avere a numitului Klaus Werner Iohannis, au fost cumparate cu banii proveniţi din închirierea acestui spatiu comercial, patru din cele şase „case" ale preşedintelui României – cele trei menţionate mai sus şi spatiul comercial de sine stătător – au o origine juridică considerată de instanţe ilegală", arata luju.ro în plângere.

Ca urmare a acestei plângeri, Parchetul General a început urmărirea penală in rem în cazul familei Iohannis pentru cei 320.000 de euro încasați din chiria imobilului pierdut definitiv în instanță. Liderul PSD se întreba care este cursul acestui dosar, în contextul discuţiilor despre presupuse ilegalitati care nu sunt investigate.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ ... 06:50:06 / 06 Noiembrie 2018
SI JUSTIȚIA BASHITA.!!!!

Cine este procurorul care anchetează această Plângere penală ?.. POATE știe PANSESLUTA...sau idiotul de NN kuru slugi ca și această COADĂ DE TOPOR Cristian Lazar. !!!... CUM de a AJUNS Cristian Lazar sa instrumentze acest dosar ?.. TOT pasnesluta și NN kuru știu ..CE TREBUIE SA ȘTIȚI VOI E CA ACEST CRISTIAN Lazăr a CALASAT DOSARELE PENALE ALE FAMILIEI WC JOHANIS ,FIIND RECOMPENSAT ASTFEL DE WC JOHANIS CA PROCUROR AL CA ALBA IULIA .UNDE PRIM PROCUROR ERA .. AUGUSTIN LAZĂR !!!..Așa că nu am nici o așteptare că actualilor proprietarii sa li se facă drepte iar WC JOHANIS să fie OBLIGAT să returneze banii din chirii proprietarilor adevărații.....Și suma Este una mai MARE că ce-a in care LIVIU DRAGNEA e acuzat că a fraudat statul român prin cele două angajate de la protecția copilului din Teleorman ...Unde deja a PRIMIT 3 ANI SI 6 LUNI.!!!!!!!.... La Basiștii johanisti nu se pune.

Un klan penal 06:55:36 / 06 Noiembrie 2018
Un klan care trebuie sa răspundă penal

....Ce bine le va sta după gratii celor doi..!!!.. După KLANUL BĂSESCU acum avem alt KLAN la putere , Ce-a a lui WC JOHANIS ..9 DOSARE PENALE i le-a clasat Augustin Lazăr și Cristian Lazar.!!!!..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2113 secunde