Parfumuri contrafăcute în valoare de 160.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Parfumuri contrafăcute în valoare de 160.000 lei, confiscate de poliţiştii de frontieră de la Vama Veche

Eveniment 06 Decembrie 2023 / 13:28 635 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au descoperit, într-un autocar sosit din Turcia parfumuri în valoare de 160.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 06.12.2023, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, judeţul Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în bagajele deținute de un cetățean român, 397 parfumuri, care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Persoana în cauză au precizat că a achiziţionat articolele din Turcia, fără a deține documente de provenienţă pentru bunurile transportate.

Produsele, în valoare de aproximativ 160.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.Ştiri recomandate

12