Părți din codul sursă al Twitter au fost publicate pe GitHub

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Părți din codul sursă al Twitter au fost publicate pe GitHub

Tehnologie 27 Martie 2023 / 13:48 2077 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

GitHub, platformă deținută de Microsoft, pe care sunt postate coduri pentru dezvoltarea de software, a publicat mesajul primit de la Twitter în care i se solicita să șteargă părțile din codul sursă postate acolo. The New York Times scrie că nu este clar cât timp au fost informațiile publice, însă este posibil ca acestea să fi fost postate cu câteva luni în urmă.

Postarea cu părțile din codul sursă a fost ștearsă vineri. Aceasta a fost publicat de un utilizator numit “FreeSpeechEnthusiat”. Twitter a cerut Tribunalului Districtual al Statelor Unite să oblige Github să prezinte “Toate informațiile de identificare” asociate cu numele de utilizator ‘FreeSpeechEnthusiast’, cât și a persoanelor care l-au descărcat. The New York Times, care a discutat cu persoane familiarizate cu problema, scrie că este posibil ca autorul postării să fie un fost angajat al companiei, disponibilizat anul trecut.

Github nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters de a comenta dacă a furnizat sau nu astfel de informații. De asemenea, nu a anunțat cât timp a fost codul sursă al Twitter disponibil pe site.

Musk a anunțat recent că va face publice o parte a codurilor folosite pentru funcționarea Twitter, cu scopul ca problemele acestora să fie rezolvate și experiența utilizatorilor îmbunătățită.

Surse alternative: Reuters, BizidayŞtiri recomandate

12