Participare numeroasă la Crosul Dobrogei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Participare numeroasă la Crosul Dobrogei

Sport 12 Noiembrie 2017 / 16:57 1550 accesări

De o zi superbă de toamnă au beneficiat sâmbătă participanții la prima ediție a Crosului Dobrogei, manifestare sportivă organizată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, în parteneriat cu Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Agenția Antidrog şi Federaţia Sportul pentru Toţi. O participare-record a iubitorilor atletismului și ai mișcării în aer liber din Constanța și Tulcea, care au alergat pe traseul Piaţeta ,,Perla Mamaia” (startul) - Piaţeta ,,Cazino” (sosirea), sub privirile invitaţilor speciali, Elena Fidatov, Elena Frîncu şi Ilie Floroiu.

Elevi, studenţi, profesori şi părinți au alergat pentru sănătate, dar și pentru premiile oferite de organizatori primilor clasați, pe categorii de vârstă: tricouri, treninguri, diplome și cupe.

„Crosul Dobrogei - Ediția I! Prima acțiune din programul național „Campionii României” în școală, liceu si universitate! Un vis, o vreme excelentă și 1.800 de participanți! Profesorii au alergat alături de elevi, studenți si părinți! Mulțumim colegilor de la DJST Tulcea pentru participare! Mulțumim valorilor sportului: Elena Frîncu, Ilie Floroiu și Elena Fidatov!”, a fost mesajul directorului DJST Constanța, Mariana Solomon.12