Partida Dinamo - Astra a fost amânată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Partida Dinamo - Astra a fost amânată

Sport 30 Octombrie 2020 / 16:12 2308 accesări

Dinamo Bucureşti a anunţat vineri, pe pagina oficială de Facebook, amânarea meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a 9-a a Liga 1, programat pe Arena Naţională din Bucureşti, vineri seară, de la ora 21.00. La Astra există un focar de coronavirus, fiind confirmaţi pozitiv la Covid-19 foarte mulţi jucători, 15 de la prima echipă şi 12 de la echipa a doua.

„Partidele Dinamo București vs Astra Giurgiu și Dinamo 2 București vs Metalul Buzău au fost amânate!

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis amânarea meciului Dinamo București vs Astra Giurgiu după cazurile de Covid-19 confirmate la echipa din Giurgiu.

Dinamo București vs Astra Giurgiu, contând pentru etapa a 9-a în Liga 1, ar fi trebuit să se joace în această seară, la ora 21:00, fără spectatori, pe Arena Națională.

De asemenea, Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat că meciul Dinamo 2 București vs Metalul Buzău, programat sâmbătă, 31 octombrie (ora 15:00), pe stadionul din Ștefan cel Mare, în etapa a opta din Liga 3, a fost reprogramat pe 10 noiembrie (ora 14:00), după ce au fost confirmate mai multe cazuri pozitive de Covid-19 în rândul componenților echipei din Buzău”, a anunţat Dinamo.

Taguri articol


12