Patronul Hexi Pharma a murit în urma unui accident de mașină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Patronul Hexi Pharma a murit în urma unui accident de mașină

Eveniment 22 Mai 2016 / 20:45 2580 accesări

Mașina în care se afla Dan Condrea. Sursa foto: ProTv

Mașina în care se afla Dan Condrea. Sursa foto: ProTv

Sursa foto: Romania TV

Sursa foto: Romania TV

Sursa foto: Romania TV

Sursa foto: Romania TV

Sursa foto: Romania TV

Sursa foto: Romania TV

În urmă cu puțin timp, televiziunile au anunțat că Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, ar fi murit duminică seara, în urma unui accident de mașină.

Potrivit primelor informații, mașina în care se afla ar fi intrat într-un pom, impact care se pare că i-ar fi fost fatal. În mașina respectivă, s-ar fi găsit actele lui.

UPDATE:

Oficiali ai Ambulanței București au confirmat că în tragicul accident a fost implicat patronul Hexi Pharma.

El nu a mai putut fi supus manevrelor de resuscitare. Din primele informații, accidentul a avut loc în jurul orei 19.00.

Firma condusă de Dan Condrea a ținut zile în șir primele pagini ale ziarelor, ca urmare a faptului că la spitale ajungeau dezinfectanți diluați.

În acest caz, a fost deschis dosar penal, o anchetă fiind în curs.

UPDATE:

Accidentul a avut loc în Ilfov, iar patronul se afla într-o mașină Hexi Pharma. S-ar părea că accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive, pentru că drumul era drept, nu prezenta curbe periculoase.

Fața sa este desfigurată, iar mașina în care se afla este un morman de fiare.

Pe rețelele de socializare apar speculații potrivit cărora patronul fie ar fi fost ucis de serviciile secrete, fie s-ar fi omorât.

Asta însă urmează să stabilească anchetatorii, care au și deschis un dosar în acest sens.

Accidentul a avut loc în comuna Corbeanca, județul Ilfov. Actele găsite în autoturism aparţin lui Dan Condrea. La faţa locului a fost chemată soţia bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine.

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

„Pacientul prezenta leziuni extrem de grave, incompatibile cu viața. Nu s-a putut face nimic. Pacientul a murit. Mașina era extrem de grav avariată", a declarat Alice Grasu, de la Serviciul de Ambulanță București, la Antena 3, precizând că primii colegi care au ajuns la fața locului i-au transmis că mașina "era făcută bucăți" și că victima era în afara caroseriei mașinii.

Din primele cercetări s-a constatat că Dan Condrea era singur în mașină. Accidentul a avut loc în apropierea fabricii Hexi Pharma, între Buftea și Corbeanca. În zona respectivă nu există nicio curbă, drumul este drept și fără obstacole, ceea ce i-a făcut pe anchetatori să ia în calcul și ipoteza sinuciderii. Mai mult, Digi 24 transmite că în zonă nu există urme de frânare.

Din ultimele declarații, rezultă că apelul a fost făcut la linia unică de urgență 112 la ora 18.45.

Fostul premier Victor Ponta este primul om politic care comentează pe marginea tragediei, pe contul personal de Facebook:

„Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră?!? Cum e posibil așa ceva?!? Cine are putere sa facă așa ceva?!? Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el?!?

Din păcate România în 2016 înseamnă frică,, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața!

PS - am văzut că a confirmat și Comisia de Control a SRI că în mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MĂCAR O SINGURĂ INFORMARE pe tema "Hexi Pharma" / la fel în mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!!!“, a scris Ponta pe Facebook.

De asemenea, Victor Ponta a postat un link către declarația lui Călin Popescu Tăriceanu:

„În spatele Hexi Pharma s-ar putea afla un serviciu secret

Călin Popescu Tăriceanu, declara în urmă cu o săptămână, când scandalul în care era implicată Hexi Pharma lua proporții, că ar exista suspiciuni potrivit cărora în spatele Hexi Pharma s-ar afla "inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri".

"Evident că sunt nişte nereguli care s-au produs. Este evident că practicile de liberă concurenţă, de liberă competiţie nu au fost respectate. Sunt suspiciuni că în spatele acestei firme s-ar afla inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri, deci un paravan comercial de fapt pentru alte activităţi, lucru care iarăşi nu este normal. Știţi că în România e o veche discuţie dacă serviciile de informaţii e bine sau e neindicat să facă activităţi comerciale. Nu există transparenţă, nu putem să ştim dacă este ceva de genul acesta, deci ar trebui mai multe măsuri luate.

În primul rând este obligaţia Guvernului să ia aceste măsuri. Una dintre ideile pe care le am este de a cere Comisiei de Supraveghere a Activităţii Serviciilor să verifice dacă aceste informaţii au un fundament sau nu, în ceea ce priveşte firma Hexi Pharma, dacă sunt anumite legături care duc sau nu la serviciile de informaţii din România", declara în urmă cu o săptămână președintele Senatului.

De asemenea, Tăriceanu era de părere că în situații de acest gen trebuia creată o celulă de criză, nu un grup de lucru.“12