Patru etape de suspendare pentru Dan Petrescu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

Patru etape de suspendare pentru Dan Petrescu

Sport 11 Septembrie 2019 / 21:06 569 accesări
Antrenorul Dan Petrescu nu prea mai are motive să zâmbească

Antrenorul Dan Petrescu nu prea mai are motive să zâmbească

Site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal din România a anunţat că antrenorul principal al formaţiei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost suspendat pentru patru etape de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal. Dan Petrescu a primit cartonaşul roşu din partea arbitrului Sebastian Colţescu şi a fost trimis în tribune în finalul primei reprize a partidei Astra Giurgiu - CFR Cluj, scor 3-2, disputată la 31 august, informează lpf.ro.

„Incidente - În baza art. 83.7 din RD, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD se sancţionează clubul FC Astra Giurgiu cu “Avertisment” şi i se aplică o penalitate sportivă de 5.000 lei; În baza art. 52.1.b din RD, se sancţionează dl. Ivaşcu Ioan, secretar general al FC CFR 1907 Cluj, cu suspendare pentru două luni şi i se aplică o penalitate sportivă de 13.600 lei; În baza art. 68.1 din RD, se sancţionează dl. Petrescu Dan, antrenor FC CFR 1907 Cluj, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 2.300 lei; În baza art. 65.a din RD, se sancţionează dl. Petrescu Dan cu suspendare pentru patru jocuri şi i se aplică o penalitate sportivă de 6.500 lei; În baza art. 45.1 din RD, dl. Petrescu Dan va efectua sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru patru jocuri şi o penalitate sportivă de 6.500 lei”, se arată pe site-ul lpf.ro.

De asemenea, au mai fost sancţionaţi următorii jucători de la CFR Cluj: Alexandru Păun - suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate sportivă de 6.000 lei; Cosmin Vâtcă - suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate sportivă de 5.000 lei; Mario Camora - suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei.

Taguri articol


12