Percheziții în Constanța și Năvodari. Mai multe persoane bănuite de contrabandă cu țigări și deținere de droguri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Percheziții în Constanța și Năvodari. Mai multe persoane bănuite de contrabandă cu țigări și deținere de droguri

Eveniment 10 Februarie 2024 / 14:39 555 accesări

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico - Financiare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, efectuează, sâmbătă, 10 februarie, 36 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de contrabandă cu țigări și deținere sau comercializare de substanțe dopante sau produse ce conțin substanțe dopante.

Perchezițiile au loc în municipiul Constanța și orașul Năvodari, la locuințele a 11 persoane cercetate de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 2023-2024, acestea ar fi deținut și comercializat țigări netimbrate și produse ce ar putea conține substanțe dopante.

Prejudiciul în cauză este în curs de stabilire.

Până în acest moment, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, diferite cantități de țigări netimbrate și produse ce ar putea conține substanțe dopante.

Cercetările în acest caz continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

La acțiune participă și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Serviciului Criminalistic, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.Ştiri recomandate

12