Percheziții la Spitalul „Marie Curie“ și la locuința doctorului Gheorghe Burnei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Percheziții la Spitalul „Marie Curie“ și la locuința doctorului Gheorghe Burnei

Eveniment 10 Decembrie 2016 / 10:53 1211 accesări

DGA efectuează sâmbătă percheziții la domiciliul medicului Gheorghe Burnei și la Spitalul "Marie Curie" din capitală, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupție, au declarat surse judiciare.

Potrivit acestora, la acțiune participă polițiști și procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul București, medicul urmând să fie audiat în cursul zilei de sâmbătă.

Sursele judiciare au precizat că dosarul a fost deschis în urma unei plângeri depusă de către o persoană în urmă cu aproximativ două luni.

DIRECTORUL SPITALULUI MARIE CURIE: NU AM PRIMIT RECLAMAŢII NICI DE LA PACIENŢI, NICI DE LA COLEGI, ÎMPOTRIVA LUI GHEORGHE BURNEI

Daniel Buzatu, managerul Spitalului "Marie Curie", a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că nu a primit reclamaţii, nici de la pacienţi, nici de la colegi, împotriva chirurgului ortoped Gheorghe Burnei, audiat de procurori, potrivit unor surse judiciare, pentru luare de mită şi experimente neautorizate pe copii.

Întrebat dacă au existat sesizări împotriva medicului Gheorghe Burnei, care este audiat sâmbătă, în două dosare vizând, potrivit unor surse judiciare, acuzaţii de luare de mită, respectiv de vătămare corporală gravă şi tentativă de omor, managerul Spitalului "Marie Curie" a declarat că nu a primit nicio reclamaţie.

"Nu am primit nicio reclamaţie de la pacienţi şi nici colegii nu mi-au semnalat nereguli", a spus Daniel Buzatu.12