Persoane cu funcții de conducere de la Radio România, chemate la audieri

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Persoane cu funcții de conducere de la Radio România, chemate la audieri

21 Noiembrie 2016 / 08:02 473 accesări

După ce săptămâna trecută au fost făcute percheziții la sediul radioului public, acum urmează audieri. Sunt semne de întrebare asupra modului în care banii publici ai radiodifuziunii de stat au fost cheltuiți pe excursii și deplasări de lux.

Șefii și membrii Consiliului de Administrație a Radiodifuziunii vor fi audiați pentru a explica unele cheltuieli nejustificate, transmite Realitatea Tv.

Procurorii au descins joi dimineaţă la sediul Radio România, alături de ofiţeri de poliţie judiciară, într-o anchetă privind posibile fapte de abuz în serviciu. Cercetările în acest caz vizează încheierea unor contracte cu firme care ar fi controlate indirect de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune. Prejudiciul produs în acest caz a fost estimat de anchetatori la 400.000 de lei.

11 persoane cu funcţii de conducere din cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune sunt cercetate în acest caz, potrivit Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

Aceştia sunt: Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejărel-Nicolae şi Moşneag Doina şi alte 6 persoane cu funcţii de conducere al căror nume încă nu a fost dat publicităţii. Acuzaţiile: abuz în serviciu.

Taguri articol


12