Peste 100 de vehicule verificate pentru conformitate cu legea privind operațiunilor pirotehnice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 100 de vehicule verificate pentru conformitate cu legea privind operațiunilor pirotehnice

Eveniment 03 Decembrie 2023 / 18:00 611 accesări

La data de 2 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au desfășurat o acțiune de verificare a modului de respectare a prevederilor legale referitoare la operațiunile cu articole pirotehnice.

Acțiunea s-a desfășurat în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, fiind efectuate activități de control al vehiculelor de transport de persoane și de mărfuri.

Astfel, au fost verificate peste 107 de vehicule, respectiv camioane, autoutilitare și autoturisme, scopul fiind acela de a nu fi introduse fără drept în țară articole pirotehnice achiziționate din străinătate.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități preventive în piețele din municipiul Mangalia, comuna Topraisar și satul General Scărișoreanu, unde le-au adus la cunoștință comercianților prevederile legale privind răspunderea contravențională și penală în ceea ce privește operațiunile cu articole pirotehnice.Ştiri recomandate

12