Peste 3.000 de persoane au avut nevoie de intervenţia ambulanţelor în ultimele zile

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Peste 3.000 de persoane au avut nevoie de intervenţia ambulanţelor în ultimele zile

Sănătate 09 Ianuarie 2017 / 11:59 532 accesări

Peste 3.000 de persoane au avut nevoie de intervenţia serviciului de ambulanţă în ultimele zile, mai mult de jumătate din apelurile înregistrate fiind urgenţe de cod roşu şi galben; 88 de persoane au solicitat ambulanţa pentru fracturi şi luxaţii, potrivit managerului SABIF, Alis Grasu.

Managerului Serviciului de Ambulanță București – Ilfov (SABIF), Alis Grasu, a prezentat luni, în cadrul comandamentului de iarnă de la Primăria Generală a Capitalei, situația înregistrată la nivelul SABIF în ultimele zile, mai exact din data de 5 ianuarie, în urma efectelor produse de fenomenele meteorologice nefavorabile, anunțânt un număr de 3.246 de persoane care au beneficiat de serviciile de ambulanță.

"S-a înregistrat un număr de 3.246 de persoane. Dintre acestea, 1.771 de persoane au prezentat urgențe de cod roșu și cod galben. (...) 23 de doamne au fost transportate la spitalele din București cu secții de obstetrică și ginecologie pentru a naște, 88 de persoane au solicitat pentru fracturi, luxație și 28 pentru traumatisme", a declarat Alis Grasu, managerul SABIF.12