Plan roșu de intervenție! Accident cu multiple victime în județul Sibiu!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Plan roșu de intervenție! Accident cu multiple victime în județul Sibiu!

03 Octombrie 2016 / 12:22 595 accesări

Cel puţin şase oameni au fost răniţi, luni la prânz, după ce un microbuz de transport persoane şi o maşină s-au ciocnit la ieşirea din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu, iar autorităţile au activat planul roşu de intervenţie.

Ambulanţa SMURD pentru transport victime multiple şi un echipaj de descarcerare intervin la un accident produs între un autoturism şi un microbuz de transport persoane, care a avut loc la limita dintre judeţele Sibiu şi Alba.

"O ambulanţă SMURD, ambulanţa de transport victime multiple şi echipajul de la descarcerare intevin la un accidet care a avut la ieşirea din Miercurea Sibiului. A fost activat planul roşu de intervenţie în caz de urgenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, echipajele de urgenţă au găsit şase răniţi, dintre care două în autoturism şi patru în microbuzul de transport persoane.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a declarat că traficul între judeţele Sibiu şi Alba este blocat în întregime.12