Polițiștii au avut de lucru în weekend la Cogealac. Amenzi de peste 6000 lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Polițiștii au avut de lucru în weekend la Cogealac. Amenzi de peste 6000 lei

Eveniment 11 Martie 2019 / 10:46 915 accesări

În acest weekend, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune în localitate, pentru prevenirea și combaterea violenței și a faptelor antisociale.

Cu această ocazie, polițiștii constănțeni au legitimat 75 de persoane și au verificat în trafic peste 80 de autoturisme, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.690 de lei.

În cadrul activităţii desfășurate, poliţiştii au constatat două infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, constând în aceea că, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Cogealac, județul Constanța, a condus un autoturism în localitatea Tariverde, fiind sub influența băuturilor alcoolice (concentrație de 0.86 mg/l alcool în aerul pur expirat). Bărbatul în cauză a fost condus la spital în vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Totodată, polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța, care a condus un autoturism având numerele de înmatriculare expirate, pe raza localității Sinoe, județul Constanța.

În ambele cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.12