Polițiștii constănțeni, pregătiți pentru minivacanță

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Polițiștii constănțeni, pregătiți pentru minivacanță
Eveniment 31 Mai 2017 / 17:38 284 accesări 0 comentarii

Aproximativ 300 de poliţişti din cadrul IPJ Constanța și peste 200 de jandarmi constănțeni se vor afla în stradă, în timpul minivacanței de Rusalii, în vederea preîntâmpinării producerii oricăror evenimente negative şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Pentru aplicarea Planului de măsuri pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică pe timpul minivacanței de Rusalii, aproximativ 300 de polițiști din cadrul IPJ Constanța și peste 200 de militari din cadrul Jandarmeriei Constanța vor fi zilnic la datorie.

Polițiștii constănțeni vor derula acțiuni pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit, în special cu produse alimentare și mărfuri contrafăcute sau falsificate, împreună cu reprezentanți ai instituțiilor statului cu atribuții în domeniu.

Astfel, poliţiştii de la ordine publică, structurile de poliţie rutieră, polițiștii de investigații criminale, proximitate, echipele de cercetare la fața locului (criminalistică), acțiuni speciale, de la arme sau investigarea fraudelor se vor afla în stradă, în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşelor de cult.

Poliţiştii constănțeni vor acţiona în proximitatea bisericilor, activitățile urmând a fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu toate instituțiile MAI cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pe drumurile publice, pe principalele artere din stațiunile turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză și conducerea autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Asigurăm cetățenii județului Constanța de prezența permanentă și disponibilitatea profesională a polițiștilor pentru asigurarea unei minivacanțe într-un climat de siguranță cât mai ridicat.Pagina a fost generata in 0.1881 secunde