Postul, sănătate curată! Legătura neştiută dintre POST şi CANCER

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ce se întâmplă cu persoanele care ţin post -

Postul, sănătate curată! Legătura neştiută dintre POST şi CANCER

Sănătate 11 Martie 2019 / 15:36 2672 accesări

Expresia „stil de viaţă sănătos“ este întâlnită la fiecare pas. Cu toate acestea, din păcate, prea puţine persoane au tăria de a renunţa la vechile obiceiuri şi de a merge pe drumul care ţine departe de medici şi spitale. Căci, aşa cum se ştie deja, un stil de viaţă greşit e asociat cu rata crescută de cancere. De aceea, aşa cum spune şi doctorul Pavel Chirilă, e trist că nu există suficientă putere pentru a sta departe de bolile moderne. E atât de uşor să previi şi să trăieşti frumos!, scrie realitatea.net. Potrivit dr. Chirilă, pe primul loc în topul cauzelor îmbolnăvirii se află stresul, care are un efect puternic asupra vieţii psihice, apare brusc şi de multe ori în momente în care nu ai pe cine să te sprijini. De aceea, trebuie să facem tot posibilul să evităm situaţiile.

MEZELURILE ȘI ZAHĂRUL, CELE MAI „PĂCĂTOASE“

Mezelurile care conţin săruri nitrice sunt cancerigene, căci generează în corp substanţe numite nitrozamine, care favorizează apariţia şi dezvoltarea cancerului digestiv (esofag, stomac, ficat, pancreas şi colon). Aşadar, nu mâncaţi niciodată mezeluri care conţin săruri nitrice! Zahărul alb rafinat stimulează factorul de creştere celulară, creează dismicrobism intestinal şi aciditate în corp, toate cu factor cancerigen.

RENUNȚAȚI LA FUMAT ȘI ȚINEȚI POST!

Fumatul poate duce şi la instalarea cancerului de plămân. De altfel, 85% dintre bolnavii de cancer pulmonar sunt fumători. În plus, printre cele zece reguli de aur ale prevenţiei este trecut şi postul. Postitorii fac foarte rar cancer, aşa că e bine să postiţi periodic! Apoi, e benefic să faceţi zilnic mişcare: plimbare, înot, metanii, gimnastică, în funcţie de preferinţe! Stările conflictuale agravează efectele devastatoare ale stresului de orice natură. De aceea, trăiţi în pace cu toată lumea, scrie doctorulzilei.ro.

Taguri articol
PostSănătateAlimenteZahărMezeluriBolnaviStresCancer


12
Pagina a fost generata in 0.1663 secunde