Predare de ștafetă la Prefectura Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Adrian Nicolaescu, învestit oficial în funcția de prefect

Predare de ștafetă la Prefectura Constanța

Administrație 03 Martie 2016 / 18:00 6324 accesări

Noul prefect Adrian Nicolaescu (stânga) a fost învestit oficial în funcție. El a preluat ștafeta de la predecesorul său, Constantin Ion (dreapta).

Noul prefect Adrian Nicolaescu (stânga) a fost învestit oficial în funcție. El a preluat ștafeta de la predecesorul său, Constantin Ion (dreapta).

Fostul inspector guvernamental Adrian Nicolaescu este, de joi, noul prefect al județului Constanța. El a primit ștafeta de la predecesorul său, Constantin Ion, în cadrul unei ceremonii la care a mai participat și directorul general al Direcţiei pentru Îndrumarea şi Controlul Instituţiei Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Constantin Mihart. Amintim că Nicolaescu a fost numit prefect după ce, miercuri, premierul Cioloș l-a demis din această funcție pe Constantin Ion.

COLABORARE După depunerea jurământului, noul prefect, Adrian Nicolaescu, i-a asigurat pe cei prezenți că va face tot posibilul pentru a menține o bună colaborare cu toată lumea. „Știu că încă sunt activități în derulare, pe care le voi duce la capăt. Voi avea o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate pentru a ne pune de acord cu privire la următorii pași. E drept că am preluat Prefectura într-un moment dificil, pentru că urmează alegerile, dar îmi asum această funcție până la capăt”, a declarat prefectul Adrian Nicolaescu

PREDARE DE ȘTAFETĂ Prezent la ceremonie a fost și fostul prefect Constantin Ion, care a precizat că va colabora cu succesorul său ori de câte ori va fi nevoie. „Am încredere că noul prefect va continua toate lucrurile începute de mine în această instituție. În ceea ce mă privește, perioada petrecută la Prefectură a fost solicitantă și plină de provocări. Au fost multe probleme pe care le-am îndreptat, dar mai sunt destule lucruri de făcut”, a spus Constantin Ion, în momentul predării ștafetei.

Citește și:

Prefectul Constanței a fost demis!12