Preot din Covasna către Hunor: „Măi, nimeni, dispari în ceaţa ne-istoriei!“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liderul UDMR, luat la țintă Preot din Covasna către Hunor: „Măi, nimeni, dispari în ceaţa ne-istoriei!“
Politică 08 August 2017 / 14:30 1540 accesări 3 comentarii

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, și-a atras oprobriul public după ce a declarat că maghiarii nu au ce sărbători în 2018. Hunor a fost taxat inclusiv de oameni din zone unde maghiarii sunt majoritari. Astfel, un preot din Covasna îi transmite un mesaj dur liderului UDMR. ”Mesaj pentru Kelemen Hunor cel îndoliat: Salut, nimeni! De câte ori ai ocazia, jigneşti ţara care te plăteşte ca să îi batjocoreşti simbolurile şi poporul. Fii atent! M-am născut în Covasna, judeţul căruia tu, inesteticule îndoliat, îi tai pădurile şi îi strangulezi investitorii. M-au ţinut la piept toate bătrânele unguroaice din satul Aita Medie. La botezul meu din 1989, 80% din cei prezenţi au fost unguri. Ce oameni minunaţi! Acum, nu vreau să pomenesc despre copiii nenăscuţi de la Ip şi Trăznea, omorâţi în burta mamei cu baioneta, nici de preoţii ortodocşi spânzuraţi în Ardealul Românesc de către cei pe care tu îi tot evoci, ci despre felul în care tu, Nime-n drum, dai în ţara asta ca mutu-n dobă. Mă, nimeni, am mai mulţi prieteni unguri decât tine. Ştii de ce? Pentru că la nivelul nostru de jos, al omeniei, ne ajutăm între noi. Am botezat sute de copii unguri, le-am sfinţit casele şi le-am îngropat morţii. Da, oamenii morţi din lipsa medicaţiei şi din cauza faptului că tu, odiosule anti-român şi anti-maghiar, nu ai făcut nimic pentru ei. Te pricepi la fluturat steaguri şi la ocărât popoare. Uită-te la tine, nimeni! Vorbeşti limba română ca portarul de la lagărul din Siberia şi alţi anti-români te-au pus ministru. Acum, esenţa! Îmi doresc să dispari în ceaţa ne-istoriei, lăsând ungurii omenoşi în pace şi târând după tine şi dobitoacele din UDMR care îţi seamănă leit. Ştiu, ar mai rămâne români de umilit în ţară, dar nu vreau să o mai faci tu. Ajunge! Nu eşti cetăţean al României! Eşti doar o viperă mongoloidă care pune venin în pahare româneşti şi ungureşti. Iar despre 1918 să nu mai vorbeşti! Pe vremea aia trăiau oameni, mă, nu nebotezaţi ca tine”, a scris preotul Vasile Antonie pe Facebook.

Taguri articol

3 comentarii

Bogdan 07:30:03 / 09 August 2017
Excelenta caracterizarea

Excelenta caracterizarea. Ungurii ne sint prieteni, doar excroci si instigatori ca Hunor, Borbely sau Cseke si mai cativa, incearca mereu sa-i transforme in dusmani. Daca mizerabilii astia trei ar disparea, tara ar rasufla mai linistita.

Gigi 12:43:13 / 09 August 2017
Hai , bre !

Cam violent mesajul , tocmai acum in postul Sfintei Maria . Ca tot este patria noastra draga si frumoasa si fascinanta ,, gradina Maicii Domnului ...'' Si , toxic mesajul . Suntem obisnuiti cu o asemenea abordare din partea unui membru de partid extremist si mai putin din partea unui popic ortodox , dispus sa pape hulpav si nesimtit din palma politicienilor si nicidecum sa muste veninos . Dar , ma rog , omul se mai schimba , daca nu este cumva chiar intors cu cheitza si pus sa cante la ordin . Daca a trait acolo in ungurime , se prezuma ca omul cunoaste ratiunile unei asemenea pozitionari ca idee , stiindu-se si ca nu toti ardelenii au fost fericiti dupa Marea Unire . Nu detaliez . In alta ordine de idei , este pentru prima data cand constat ca un popalau pravoslavnic , temeinic si inamical , se trage de ciocan cu un politician , dar nu cu unul de la putere , sau cu unul din opozitie , ci cu unul de la o minoritate si pe cale de consecinta , mai putin periculos . Daca popicul nu viseaza cumva , ca un cosmar , noapte de noapte zgomot de cizme hortyste in pragul casei ... El , popicul , fiind sensibil , vulnerabil si simtitor , asemenea Pomohaciului , Barladeanului , Spagoveanului si atator altor popici , care isi striga in lume pervers , nemultumirea ca turma este atacata cu vorbe de minoritari , iar ei , popicii , care tund , mulg si belesc , trebuie sa-si apere turma majoritara ... Trist !

Alexandru 22:07:05 / 11 August 2017
Wow

Gigi nu poate gandi si exprima decat ca un Gigi !!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2296 secunde