Primăria Constanța: Noi sensuri unice au fost introduse în cartierul Tomis Nord

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Primăria Constanța: Noi sensuri unice au fost introduse în cartierul Tomis Nord

Administrație 20 Martie 2024 / 12:58 695 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Zona cuprinsă între strada Soveja, strada Adamclisi, strada Suceava, aleea Capidava și bulevardul Alexandru Lăpușneanu a fost reconfigurată pentru a asigura simultan condiții optime pentru circulația pietonilor pe trotuare și o fluență a traficului rutier.

De astăzi, circulația rutieră se desfășoară astfel:

- pe aleea Făt-Frumos, circulația este permisă dinspre strada Adamclisi spre aleea Heracleea;

- pe aleea Heracleea, se circulă dinspre strada Prelungirea Adamclisi spre aleea Făt-Frumos;

- pe aleea Capidava, circulația este permisă dinspre aleea Heracleea spre strada Adamclisi.

Procesul de reorganizare a traficului rutier în cartierul Tomis Nord continuă. În funcție de condițiile meteorologice, de joi noapte, se vor institui sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava. Pe strada Adamclisi se va circula dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

În vederea fluidizarii traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să folosească ca traseu principal ruta strada Adamclisi- strada Suceava- bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu cetățenii din zonă, experți în sistematizare rutieră și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.Ştiri recomandate

12