Primul club de striptease din Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Erotismul cucereşte viaţa de noapte!

Primul club de striptease din Mamaia

Eveniment 29 Aprilie 2013 / 00:00 9407 accesări

La fel ca în majoritatea staţiunilor şi a locurilor care promovează turismul de entertainment, Mamaia a „bifat” în lista ofertelor de distracţie, sâmbătă noapte, un nou local pentru distracţii exclusiviste sau mai... deocheate, cum ar spune mulţi dintre români. Viaţa de noapte din mondena staţiune s-a îmbogăţit astfel, odată cu deschiderea clubului de striptease Mirage, cu un loc în care domnii şi mai ales domnişoarele lipsite de inhibiţii se pot simţi în largul lor. Dansul la bară şi show-urile incendiare cu tentă erotică reprezintă „specialitatea casei”, iar localul va fi, cu siguranţă, pe gustul turiştilor străini. Trupa Budoar Dancers a „aprins” simţurile celor prezenţi la inaugurare, cu mişcări provocatoare, ţinute excentrice şi dansatoare cu forme apetisante, care s-au dezlănţuit cum au ştiut ele mai bine, au dansat la bară şi s-au „avântat” în ipostaze erotice, renunţând, treptat, la haine şi, în final, la... accesorii: măşti, sutiene şi bikini. Cireaşa de pe tort au reprezentat-o câţiva animatori mai... deosebiţi, travestiţi, care au prezentat numere de balet şi dans şi au „flirtat” cu câţiva domni din public, spre amuzamentul tuturor. Unul dintre aceştia este „White Swan”, care a executat un impecabil spagat, în aplauzele spectatorilor.

PRIMARUL PREGĂTIT PENTRU VARĂ ŞI FETELE SEXY... LA BARĂ Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a inaugurat exclusivistul local şi a păstrat eleganţa cu care a obişnuit să se afişeze la evenimentele mondene. Mazăre a ales o ţinută lejeră, în „gentleman’s style”, compusă dintr-o cămaşă roşie, asortată cu pantofii în aceeaşi culoare, sacou cambrat şi pantaloni stylish, o potrivire perfectă cu tematica noului club.

Primarul Constanţei a salutat iniţiativa deschiderii acestui local, a glumit prietenos cu jurnaliştii, a ciocnit un pahar de şampanie cu fetele din club, cu prietenii şi invitaţii. Printre cei prezenţi s-au aflat viceprimarul Gabriel Stan, avocata Lizeta Haralambie, fratele primarului, Mihai Mazăre, actorul Florin Petrescu, alias Axinte sau directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură Constanţa, Boris Parpală.

CUIB PENTRU... PĂSĂRI DE NOAPTE Radu Mazăre s-a declarat foarte încântat de iniţiativa deschiderii acestui nou club, despre care a spus că este un loc destinat mai ales străinilor, care nu reuşesc neapărat să se „îndrăgostească” prin cluburile obişnuite şi aleg să vină mai spre dimineaţă într-un loc unde situaţia este... mult mai clară. „Am avut multe reproşuri de la turiştii străini, care veneau la Mamaia, prin cluburi şi nu reuşeau să se... îndrăgostească, pentru că nu au talentul nostru, al românilor. În această vară, însă, vom avea un club pentru domni, pentru cei care petrec toată noaptea în cluburi şi nu reuşesc să se îndrăgostească. Ei vor avea astfel posibilitatea să vină spre dimineaţă aici, unde le va fi mult mai uşor. Este un club predilect pentru străini. Începând din iunie, vom avea trei curse aeriene directe Constanţa - Istanbul. Istanbulul e o piaţă de 24 de milioane de oameni, Turcia merge foarte bine pe acest segment, ei au bani mulţi şi vor să vadă aşa ceva, pentru că acolo nu e voie. Nu e cazul să mai comentăm cum arată fetele, vor fi, însă, şi băieţi pentru... prietenii lui Remus Cernea. Avem o nouă atracţie în Mamaia! Vor fi mai mulţi turişti şi vor veni mai mulţi bani”, a declarat primarul Radu Mazăre, înconjurat de dansatoarele cu care a ciocnit un pahar de şampanie.

„E super... o seară superbă, iar spectacolul merită privit. Fetele sunt superbe, e de lăudat ce se întâmplă vara în această staţiune şi în acest oraş minunat”, a declarat actorul Florin Petrescu. „Este un club foarte frumos, mă bucur că s-a realizat încă un lucru nou pentru această staţiune. Este o deschidere frumoasă, sunt fete frumoase... Era nevoie în Mamaia şi de aşa ceva, e o staţiune pentru petreceri şi îmi doresc să fie deschise cât mai multe cluburi, chiar şi de acest gen”, a conchis directorul executiv al Direcţiei pentru Agricultură Constanţa, Boris Parpală.

Taguri articol


12